Hoppa till innehåll Ställ en fråga!

Vill du göra tillval?

[f2_childpages]

Via vår tillvalsbutik Poseidon+ vid Olskrokstorget kan du göra standardhöjande tillval för ditt hem. Du betalar med en höjning av hyran.

Tillvalen du kan göra ändras årligen – och beror på många saker som var du bor, om en renovering är på gång i området, om lägenheterna i ditt område nyligen renoverades och din lägenhets tekniska förutsättningar.

Tillval kan vara exempelvis parkett i hallen, egen tvättmaskin, säkerhetsdörr eller vitvaror och annat till köket. Varje tillval är prissatt separat och blir en permanent del av din lägenhet. Om du till exempel väljer en diskmaskin som tillval kommer den att ingå i din lägenhet framöver och du får den servad och utbytt vid behov.

Kan jag beställa tillval?

Vi strävar efter att så många som möjligt ska kunna beställa tillval, men ibland går det inte att uppfylla alla önskemål. Det kan till exempel bero på att din fastighet eller lägenhet har tekniska begränsningar för tillval eller att vi inte erbjuder ett visst tillval i ditt område.

Du kan göra tillval som höjer din hyra med max 400 kronor per månad. Sen får du vänta till nästa år om du vill beställa ännu fler tillval. Tänk också på att du behöver ha dina hyresbetalningar gjorda i rätt tid senaste året, och inte har någon skuld till Poseidon, för att kunna beställa.

Du kan behöva betala ett restvärde

Vi på Poseidon arbetar alltid för en minimal miljömässig påverkan och bästa ekonomi för så många som möjligt. Därför byter vi ogärna ut inredning och material som fortfarande har sin funktion kvar. Är det ekonomiska värdet inte avskrivet på en produkt som du vill byta ut mot ett tillval, behöver du först betala ett restvärde. Se mer om det i frågor och svar.

Vilka tillval får jag göra 2020?

Just nu kan man tyvärr inte göra tillval för köksrenovering samt att det kan bli försening av leveranser av vitvaror eftersom Electrolux fabriker ligger i covid-19-drabbade Italien. Vi kommer att informera här så snart det är möjligt!

Om du har frågor kring vilka tillval du kan göra i just din lägenhet – hör av dig till vår tillvalsbutik.

Så beställer du tillval just nu

Just nu har vi butiken stängd, för att minska smittspridning.

Ring oss på 031-332 12 90, så hjälper vi dig med tillvalsbeställningar.

Du kan också mejla oss på butiken@poseidon.goteborg.se

Telefontider

Måndag 9-16
Tisdag 9-16
Onsdag 9-18
Fredag 9-12

Lunch klockan 11:30-12:00

 

Kontaktuppgifter

Borgaregatan 16, Olskrokstorget
Tel: 031-332 12 90
butiken@poseidon.goteborg.se
Du kan även kontakta butiken via frågeformuläret här på hemsidan.

 

 

Bild på kök med nya luckor och ny diskho

Butiken är stängd tills vidare. Ring oss eller mejla om du vill göra tillval!